Foreldresamling i Haugesund

16. til 18. juni arrangerer vi foreldresamling i Haugesund. 
Invitasjon med program finner du her. Påmeldingsfristen er 10. mai

Denne samlingen er kun for foreldre og vi vil legge vekt på at vi skal få god tid til å ha det gøy, prate og kose oss sammen. Vi vil legge vekt på det sosiale. Vi håper og tror at vi skal få en veldig fin helg sammen. Det er blant annet byfest i Haugesund denne helga. For å se med på hva hva man kan oppleve i Haugesund gå til: visithaugesund

Under samlinga skal vi bo på Scandic Maritim. Det er et fint og moderne hotell som ligger på bryggen i sentrum av byen. Ønsker dere å komme på torsdag eller bli til mandag bestiller dere og betaler det ekstra døgnet på hotellet selv. Vi har en avtale med hotellet: pris for dobbeltrom kr 950 og enkeltrom kr 750. Hotellets nettsider finner du her.

 

 

Avholdte samlinger:

Forelder- og søskensamling i Nydalen! (oktober 16)

Årets forelder- og søskensamling fant sted i Nydalen i Oslo på Radisson Blu Hotel Nydalen, som ligger fint til ved Akerselva. Vi møttes fredag 14. oktober med en velkomstsamling og middag og avsluttet søndag 16. med foreningens årsmøte. Gjennom helga sto tema som forskning rundt angelmans syndrom, kommunikasjon og friluftsliv for utviklingshemmede på programmet. I tillegg hadde vi tid til å dele erfaringer, le og hygge oss sammen.

Presentasjoner fra den faglige delen av samlinga:

Leann snakket om kommunikasjonsundersøkelsen gjort i forkant av samlinga.
Resultater fra undersøkelse om kommunikasjon

Noen bilder:

Fra møterommet i Nydalen.
 Engasjerende foredrag og et oppmerksomt publikum.Foreningens leder og dagens møteleder, Leann, snakker om kommunikasjon og en kartlegging av kommunikasjonssystemer som er i bruk blandt brukerne i dag. Under festmiddagen var det flere underholdningsinnslag. Her synges det og brukes tegnspråk under ledelse av Helene.

Jan Viggo og Audun dro oss gjennom historia om stuten. En vise med mange morsomme vers. 

Levert av