Velkommen til Hamar.


Foreldresamlinga avholdes i år på First Victoria Hotel på Hamar fra 19. til 21. oktober og er for medlemmer som er foreldre og eldre søsken til personer med Angelmans syndrom.Som vanlig vil helga inneholde foredrag som er aktuelle for diagnosen og gode muligheter for å utveksle erfaringer medlemmene i mellom.  
I år vil vi blant annet få høre fra fjorårets konferanse om Angelmans syndrom i USA, BPA ordning og friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede.

Vi starter fredag kveld med en presentasjonsrunde hvor vi viser bilder av englene som er representert på samlinga og hører litt fra hver familie om hva de er opptatt av for tiden.

Lørdag er kursdag med mange fine forelesninger om livet sammen med en Angelmann og hvordan det kan tilrettelegges til det beste for både engelen og familien rundt. Dagen avsluttes tradisjonen tro med vorspiel med Kahoot!, middag og hyggelig samvær.

Søndag kommer årets generalforsamling samt den tradisjonsrike tipsrunden. Ta med hjelpemidler og gode ideer som kan være til nytte for andre!

Invitasjon med fullstendig program og informasjon om påmelding finner du her.

Levert av