Familiesamling i Dyreparken i Kristiansand.

18. - 20. mai 2018 arrangerer vi på nytt familiesamling i Dyreparken i Kristiansand, med mulighet til å se på dyrene, vandre i Sabeltanns verden og kose seg i badeland.

Det blir overnatting på Abra Havn der vi har avtalt frokost og middagsservering. I Abra Havn bor vi i leiligheter der det er både soveplasser, bad og minikjøkken (ja, du kan lage egen mat).  Leilighetene varierer i størrelse og antall sengeplasser så det er viktig når dere sender påmelding at riktig antall deltager knyttet til hver familie blir sendt inn.

Foreningen dekker opphold og mat i Abra Havn samt 2 dagers billett til Dyreparken/badeland for alle deltagere. (HUSK å ta med ledsagerbevis) I tillegg dekker vi reise for familien. Andre ledsagere må dekke egne reiseutgifter. 

Det er mulig å reise til Dyreparken på torsdag eller være over til mandag.  Dette kan du avtale selv med Abra Havn, der vi har fått en redusert pris for ekstra overnatting.  Felles programmet begynner på fredag ettermiddag med pizza buffet og avslutter ved frokost på søndag. Om man velger ett lenger opphold kan man slev bestemme hvilke dager man ønsker å være i dyreparken. 

Påmelding skjer med å sende påmeldingsskjema til Trude Berg Andersen enten på e-post eller i vanlig post senest 20. februar.

 

 

 


 

Levert av