Familiesamling i Dyreparken i Kristiansand.

18. - 20. mai 2018 arrangerer vi på nytt familiesamling i Dyreparken i Kristiansand, med mulighet til å se på dyrene, vandre i Sabeltanns verden og kose seg i badeland.

Det blir overnatting på Abra Havn der vi har avtalt frokost og middagsservering. I Abra Havn bor vi i leiligheter der det er både soveplasser, bad og minikjøkken (ja, du kan lage egen mat).  Leilighetene varierer i størrelse og antall sengeplasser så det er viktig når dere sender påmelding at riktig antall deltager knyttet til hver familie blir sendt inn.

Foreningen dekker opphold og mat i Abra Havn samt 2 dagers billett til Dyreparken/badeland for alle deltagere. (HUSK å ta med ledsagerbevis) 

I tillegg dekker vi reise for familien. Andre ledsagere må dekke egne reiseutgifter. 

Det er mulig å reise til Dyreparken på torsdag eller være over til mandag.  Dette kan du avtale selv med Abra Havn, der vi har fått en redusert pris for ekstra overnatting.  Felles programmet begynner på fredag ettermiddag med pizza buffet og avslutter ved frokost på søndag. Om man velger ett lenger opphold kan man slev bestemme hvilke dager man ønsker å være i dyreparken. 

Påmelding skjer med å sende påmeldingsskjema til Trude Berg Andersen enten på e-post eller i vanlig post senest 20. februar.Familiesamling på Heia Eidene på Tjøme.

22. – 24. september 2017 arrangerte foreningen familiesamling på Heie Eidene. I anledning vårt 20-årsjubileum avholder vi samlinga på samme sted som den første familiesamlinga i foreningas regi i 1998.

Eidene er et fint sted med varierte aktivitetsmuligheter. I løpet av helga fikk vi muligheten til å padle i kano, skyte med pil og bue, hilse på geita, prøve fjellklatring, spille bordtennis, kose oss rundt bålet med gitar og sang og mye mer. Som alltid er det viktigste å være sammen, prate og hygge seg sammen med andre familier i samme situasjon.

Lørdag kveld arrangerte vi festsamling i anledning jubileet. Astrid Aasum og Bjørg Hoen deltok også på denne og holdt hver sin tale med hendelser og historier fra deres møte med angelmenn og deres familier rundt om i Norge. I tillegg fikk vi et historisk tilbakeblikk på foreningens arbeid gjennom 20 år. Denne hadde tidligere leder av foreningen Agnes Grahl-Madsen skrevet ned.

Vi avsluttet lørdagskvelden med jubileumskake og kos i peisestua.

Levert av