Heia Eidene 2019

09-11. august 2019 var NFAS tilbake på Eidene, Tjøme. To år etter 20-års jubileet i 2017

Eidene er et flott sted som er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi valgte å dra litt tidligere i år enn i 2017 (september) i håp om at været skulle bli noe varmere og med litt mer sol. Varmen var ikke noe å si på, men lørdagen ble det mer regn enn vi hadde ønsket. Likevel fikk vi vært på stranda og tatt en båttur. Noen badet til og med selv om himmelens sluser åpnet seg. Etter lunch klarnet det litt og da fikk vi anledning til å prøve zipline, noe som var en stor suksess for engler og enhver. Etter aktivitetsløypen endte vi opp i en lavvo som sist. Der spilte vi gitar og sang, drakk god saft og kaffe. Bursdagssang til Mariela ble det også 🙂

På søndagen så vi litt blå himmel, og dro til Stall verdens ende. Med støtte fra Prinsesse Märtha Louises fond fikk vi anledning til å ri, både med vogn og sitte på hesteryggen. Noen tok også en spasertur til skjærgården, og måtte holde seg godt fast. Det var storm i kastene denne dagen, men likeså fult en spektakulær opplevelse. Vi dro alle tilbake til Eidene for å spise lunch, før vi avsluttet samlingen søndag kl 13:00. Det er vert å nevne at maten var veldig god denne gangen.

Det var 11 personer med AS som deltok, og 33 personer totalt. Noen søsken også, som virkelig har funnet hverandre og som har det veldig fint sammen når de møtes. Ellers en liten nedgang i antall fra 2017. En årsak er nok det store jubileet som mange ville delta på. En annen kan være tidspunktet, som kanskje ikke var optimalt med tanke på at det kom så tett opp i fellesferien. Vi tar dette med oss videre når styret planlegger for samlinger i fremtiden. Takk til alle som kom. Det er så fint å møte dere alle, dele erfaringer og opplevelser. Vi gleder oss til å se dere igjen.
Mikkel & Miri, Wenche & Thomas

KONTAKT

NORSK FORENING FOR ANGELMAN SYNDROM

“Interesseorganisasjon for personer med Angelman syndrom og deres pårørende. Foreningen arrangerer samlinger for familier med personer med AS og foreldresamlinger”

Adresse:
c/o Thomas Haave Backe
Kirkelina 1, 3406 TRANBY

Telefon: 917 26 412
E-post: post@angelman.no

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt