Støtte til bil – gruppe 2

De fleste av våre medlemmer opplever et behov for stor og funksjonell bil når personen med Angelman syndrom bli for tung til å kunne løftes inn og ut av vanlig bil. Mange opplever også at det er behov for god plass rundt personen med Angelman syndrom inne i bilen og at det er behov for spesialtilpasset sete både for på- og avstigning og forsvarlig sikring under bilturen.

Det er til god hjelp å kunne få støtte til kassebil med heis/rampe og annet tilpasset utstyr fra NAV. Denne bilen må det søkes om, og bilen bestilles av NAV. I de senere år har det vist seg at noen av våre medlemmer har fått avslag på søknad om bil, og måttet anke eller gå rettens vei for å få bilen vi mener våre medlemmer har krav på. Andre har fått innvilget bil etter første søknad.

Under finnes lenker til nyttige dokumenter å bruke i søknad- eller ankesammenheng.

Anders Nord (mob: 907 30 505) og Katrine Oreld (mob: 924 03 598) i foreningen kan kontaktes hvis du/dere har spørsmål eller ønske å drøfte problemstillinger rundt gruppe 2 bil og stønad til denne. De er også behjelpelige med beskrivelser og tekster fra søknader og anker. Du kan få tilsendt dette ved å ta direkte kontakt.

 

KONTAKT

NORSK FORENING FOR ANGELMAN SYNDROM

“Interesseorganisasjon for personer med Angelman syndrom og deres pårørende. Foreningen arrangerer samlinger for familier med personer med AS og foreldresamlinger”

Adresse:
c/o Thomas Haave Backe
Kirkelina 1, 3406 TRANBY

Telefon: 917 26 412
E-post: post@angelman.no

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt