Heia Eidene 2017

22. – 24. september 2017 arrangerte foreningen familiesamling på Heia Eidene. I anledning vårt 20-årsjubileum avholdt vi samlinga på samme sted som den første familiesamlinga i foreningas regi i 1998.

Eidene er et fint sted med varierte aktivitetsmuligheter. I løpet av helga fikk vi muligheten til å padle i kano, skyte med pil og bue, hilse på geita, prøve fjellklatring, spille bordtennis, kose oss rundt bålet med gitar og sang og mye mer. Som alltid er det viktigste å være sammen, prate og hygge seg sammen med andre familier i samme situasjon.

Lørdag kveld arrangerte vi festsamling i anledning jubileet. Astrid Aasum og Bjørg Hoen deltok også på denne og holdt hver sin tale med hendelser og historier fra deres møte med angelmenn og deres familier rundt om i Norge. I tillegg fikk vi et historisk tilbakeblikk på foreningens arbeid gjennom 20 år. Denne hadde tidligere leder av foreningen Agnes Grahl-Madsen skrevet ned.

Vi avsluttet lørdagskvelden med jubileumskake og kos i peisestua.

KONTAKT

NORSK FORENING FOR ANGELMAN SYNDROM

“Interesseorganisasjon for personer med Angelman syndrom og deres pårørende. Foreningen arrangerer samlinger for familier med personer med AS og foreldresamlinger”

Adresse:
c/o Thomas Haave Backe
Kirkelina 1, 3406 TRANBY

Telefon: 917 26 412
E-post: post@angelman.no

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt