Foreldresamling i Haugesund 16-18. juni 2017

Årets foreldresamling ble arrangert i vakre Haugesund. Byen viste seg fra sin beste side med mye sol. Leann ledet oss gjennom helgen med glans. Vi var 21 foreldre samlet i ”Familien” denne gangen. Ikke så mange, men en fin gjeng. Reiste hjem med en følelse av at jeg hadde fått snakket med alle, så det er en fordel å ikke være for mange.

Fredag startet vi med presentasjon av hver enkel ”Angemannfamilie”. Alltid kjekt å se bilder og høre hvordan det står til med den enkelte Angelmannen. Middag fikk vi servert i hotellet restaurant med flott utsyn til sjøen.

Den faglige biten stod to flotte damer fra Haugesund for. Temaet var kommunikasjon. De hadde et utrolig engasjement for ASK. Tenk å hatt en slik i hver kommune.

Det ble arrangert blåtur til vakre Røvær. Det er ei øy ca 20 min med båt frå Haugesund. Der fikk vi guidet tur og fikk lære mye om øya og dens historie. Senere fikk vi bruk for vår nye kunnskap i en natursti rundt omkring på øya. Det var en kjekk stund med mye prat, lott og løye. Mange fikk smake komle for første gang på øya sin komlekafe.

Dagen ble avsuttet med festmiddag. Vi fikk sjømat i alle varianter. Nydelig mat, bare så synd at magen blir mett før øynene. Som vanlig var det god stemning og mye trim av lattermusklene.

Etter frokost søndag ble det avholdt ekstra generalforening. Styret kom med informasjon fra foreningen bl.a. om familiesamling og jubileum til høsten.

Samlingen ble avsluttet med deilig lunsj.

Takk for en flott helg. Spesielt takk styret som legger alt så godt til rette for oss andre.

Skrevet av Agnes Grahl-Madsen

KONTAKT

NORSK FORENING FOR ANGELMAN SYNDROM

“Interesseorganisasjon for personer med Angelman syndrom og deres pårørende. Foreningen arrangerer samlinger for familier med personer med AS og foreldresamlinger”

Adresse:
c/o Thomas Haave Backe
Kirkelina 1, 3406 TRANBY

Telefon: 917 26 412
E-post: post@angelman.no

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt