Info fra styret

Foreldre-/Søsken-samling
Etter nylig styremøte har vi bestemt oss for å avlyse foreldre/søskensamling som var planlagt for Tromsø i slutten av oktober. Vi mener at det ikke er forsvarlig å gjennomføre denne samlingen i år. Smittetall er svært ustabile for tiden, og vi kan bare se til Bergen og tilstandene der siste uke. Hvordan det ser ut i oktober er det ingen som vet.
Det er veldig mye arbeid med planlegging av samlinger. Samtidig er det utfordrende sett i lys av økonomi, tilbakebetalinger etc. Vi venter fremdeles på at flyselskaper skal tilbakebetale det de skylder oss etter avlysningen av dyreparken.
Vi har derfor landet på å avlyse årets samling. Styret flytter samlingen til samme by neste år. Trolig i oktober/november

Årsmøte:
Årsmøtet utgår naturligvis også. I sin sedvanlige form. Men det blir årsmøte. Det er planlagt i Oslo-området 29.november 2020. Saksliste vil foreligge en måneds tid i forveien. Dem som vil kan komme, men NFAS dekker ikke opphold og reiseutgifter i forbindelse med møtet denne gangen. Det vil bli servert lunsj til dem som kommer. Mer informasjon/invitasjon kommer.

2021
Styret jobber med planlegging av 2021. Dyreparken er booket. Vi får håpe på en «grønn» tilstand, heller enn gul eller rød til neste år. Hvem vet, kanskje foreligger det en vaksine ut på våren?

Dersom du har spørsmål eller saker du ønsker at styret skal se på, så ta gjerne kontakt på e-post: post@angelman.no

Ha en fin høst tid.
Hilsen alle oss i NFAS-styret.

KONTAKT

NORSK FORENING FOR ANGELMAN SYNDROM

“Interesseorganisasjon for personer med Angelman syndrom og deres pårørende. Foreningen arrangerer samlinger for familier med personer med AS og foreldresamlinger”

Adresse:
c/o Thomas Haave Backe
Kirkelina 1, 3406 TRANBY

Telefon: 917 26 412
E-post: post@angelman.no

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt