Boklansering og utstilling ; Maria – med ustøe skritt mot voksenliv

Boken handler om Maria på 15 år som har Angelman syndrom

Boken er en fotobok hvor bildene gir et innblikk i hennes hverdagsliv, sett med en fars fotografisk blikk.

Noe av hensikten med boken har vært å vise at det går an å leve et annerledes liv og at det også kan være et godt liv, tross de åpenbare vanskene og manglende evne til å leve et selvstendig liv.

Svart- hvite fotografier er valgt som et virkemiddel for å understreke at Maria lever et annerledes liv. Alle bilder er gjort med analog teknikk.

Boken lanseres 15.09.17 I Galleri Paulsen i Kristiansand med også en utstilling av noen av bildene. En større utstilling vil være å se i Fotografiens hus i Oslo i perioden 04.01.18-28.01.18. Boken og utstillingen fokuserer på det å være annerledes, men ønsker samtidig å vise likheter med andres liv. Annerledesheten kan bidra til å utvide vår barmhjertighet, vårt verdigrunnlag og vårt fokus på hva som er et godt liv. Fotoprosjektet ønsker å skape forståelse og empati for dem med et annet liv enn oss selv, og minne oss om menneskers likeverd.

Foto: Magne Geir Bøe, Tekst Magne Geir Bøe og Anne-Lene Brattvåg

Boken koster kr 300,- + porto (kr 77,- som B post) og kan bestilles ved å sende en epost til forfatter: magne.geir.boe@icloud.com. Boken er også tilgjengelig ved Tronsmo bokhandel, Oslo

KONTAKT

NORSK FORENING FOR ANGELMAN SYNDROM

“Interesseorganisasjon for personer med Angelman syndrom og deres pårørende. Foreningen arrangerer samlinger for familier med personer med AS og foreldresamlinger”

Adresse:
c/o Thomas Haave Backe
Kirkelina 1, 3406 TRANBY

Telefon: 917 26 412
E-post: post@angelman.no

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt